Macam Mana Nak Beli Rumah Dengan Gaji Kecil?

Entri ini adalah promosi untuk seminar Gaji Kecik Mampu Beli Rumah Banyak. Kalau belum pernah dengar pasal seminar ni, teruskan membaca.

Kalau anda dalam golongan yang bergaji kecil dan belum memiliki rumah, seminar ini untuk anda. Masalah gaji kecik ni adalah masalah yang dihadapi oleh semua pekerja sekarang terutamanya fresh graduate, so fresh graduates, this is your opportunity to learn.

Kat universiti, belajarlah sampai master phd, takde cerita pun macam mana nak manage finance untuk beli rumah kalau gaji kecik walaupun pada hakikatnya ada phd pun sekarang ni belum tentu boleh dapat kerja gaji mahal.

Seminar ni mengumpulkan speaker daripada golongan individu yang berjaya memiliki beberapa hartanah untuk pelaburan walaupun mereka mempunyai slip gaji yang memang tak setanding manager atau eksekutif dalam syarikat oil and gas.

Apa yang dikongsikan oleh speaker adalah real and recent case, tak macam kebanyakan speaker hartanah otai yang dah sememangnya old timer dan dah lama berkecimpung dalam dunia pelaburan hartanah. Ini yang menjadikan saya tertarik nak kongsi berkaitan seminar ni.

Saya malas nak cerita banyak. Tajuk seminar pun memang dah terang lagi nyata. Saya harap pembaca blog saya ambil kesempatan untuk belajar dalam seminar ni. Register sini.

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

One Comment

Leave a Reply