Laporan Trafik Terkini ariffshah.com Februari2010

Reading Time: < 1 minute

=)

Alhamdulillah, target untuk ‘double’kan trafik tercapai! Sekarang ni perlu maintain aje.

Published
Categorized as Bla Bla Bla

By Ariff

Beli rumah, invest MY/US equity, manage unit trust client, tukang kira duit syarikat dan simpan crypto on the side. Pernah bekerja di beberapa MNC dari SG, CH & US dalam industri aviation sebelum Covid. M.Eng Moscow Aviation Institute, Russian Federation. Currently pursuing Certified Financial Planner (CFP) qualification.

40 comments

  1. Wah bro, hebat sangat nih.. blog saya tu tak la mencapai tahap macam ni.. masih lagi belajar nih..
    .-= Cerita terbaru Steward John.. Rumah Kedua? =-.

  2. Wah…memang hebat blog saudara.
    Saya akan jadikan blog saudar sebagai bench mark saya untuk maju ke hadapan. TQ
    .-= Cerita terbaru LuahanHati.. Ibu dan isteri, mana lebih utama? =-.

    1. Eh. takdelah hebat. Ramai yang lain lagi hebat cuma diorang tak nak tunjuk je, yang tu nak tunjuk untuk sape2 nak iklan kat sini je =)

    1. Statcounter.com/

      Kalau google analytics, complex sangat. Statpress banyak sangat, WP-stats kira pagewiews je. Statcounter punya jumlah kira average, tengah2 nilai dia. So aku amik statcounter la

  3. tahniah ariff..teruskan usaha….blog anda memang menarik untuk disinggah
    .-= Cerita terbaru eyriqazz.. Broadband Terbaik =-.

  4. wow! bnyk yea.. tahniah. :)

    *mai dh subscribe ur blog ke blog erk? lau belum, mcm mne nk subscribe ur blog?

    1. Kalau follow blog ni kira dah subscribe la. Kalau tak pun tekan butang subscribe tu lepas tu pilih la nak entri masuk dalam email ke atau guna Google reader

    1. Unique ni ip baru yang belum pernah masuk.

      Returning ni macam kalau ko masuk balik blog aku dalam tempoh sejam lepas ni dengan ip sama, kiranya ko ni returning visitor la.

  5. tahniah. dapat double trafik dalam masa sebulan jer.
    memang sangat mengkagumkan nie.
    .-= Cerita terbaru abangnara.. Menjadi Authority Blogger =-.

Comments are closed.