Laporan Trafik Terkini ariffshah.com Februari2010

Reading Time: < 1 minute

=)

Alhamdulillah, target untuk ‘double’kan trafik tercapai! Sekarang ni perlu maintain aje.


Posted

in

by

Tags:

Comments

40 responses to “Laporan Trafik Terkini ariffshah.com Februari2010”

  1. Steward John Avatar

    Wah bro, hebat sangat nih.. blog saya tu tak la mencapai tahap macam ni.. masih lagi belajar nih..
    .-= Cerita terbaru Steward John.. Rumah Kedua? =-.

    1. ariff Avatar
      ariff

      Ramai yang lagi hebat cuma tak nak tunjuk. Aku tunjuk ni untuk advertiser tengok..

  2. LuahanHati Avatar

    Wah…memang hebat blog saudara.
    Saya akan jadikan blog saudar sebagai bench mark saya untuk maju ke hadapan. TQ
    .-= Cerita terbaru LuahanHati.. Ibu dan isteri, mana lebih utama? =-.

    1. ariff Avatar
      ariff

      Eh. takdelah hebat. Ramai yang lain lagi hebat cuma diorang tak nak tunjuk je, yang tu nak tunjuk untuk sape2 nak iklan kat sini je =)

  3. wawaa Avatar

    mak aih..~congrate bro..~
    .-= Cerita terbaru wawaa.. saya puas!! =-.

    1. ariff Avatar
      ariff

      Thanks!

  4. adamfaiz Avatar

    tahniah bro..menyuntik semangat kepada yang lain…semoga berjaya

    1. ariff Avatar
      ariff

      Good luck kepada kamu juga =)

  5. mrkay Avatar

    pergh! hebat! aku pon blom mampu lagi. semua ko doublekan plak tu. ko pakai analytics apa ni?
    .-= Cerita terbaru mrkay.. Tips Keselamatan Blog =-.

    1. ariff Avatar
      ariff

      Statcounter.com/

      Kalau google analytics, complex sangat. Statpress banyak sangat, WP-stats kira pagewiews je. Statcounter punya jumlah kira average, tengah2 nilai dia. So aku amik statcounter la

  6. mohdisa Avatar

    kat mana nak tgk statistik ni yerk?

    1. ariff Avatar
      ariff

      Statcounter.com =)

  7. eyriqazz Avatar

    tahniah ariff..teruskan usaha….blog anda memang menarik untuk disinggah
    .-= Cerita terbaru eyriqazz.. Broadband Terbaik =-.

  8. maisyara Avatar
    maisyara

    wow! bnyk yea.. tahniah. :)

    *mai dh subscribe ur blog ke blog erk? lau belum, mcm mne nk subscribe ur blog?

    1. ariff Avatar
      ariff

      Kalau follow blog ni kira dah subscribe la. Kalau tak pun tekan butang subscribe tu lepas tu pilih la nak entri masuk dalam email ke atau guna Google reader

  9. bettY Yone Avatar

    wah2~ teruja btol tgk laporan terkini ni..well done!
    .-= Cerita terbaru bettY Yone.. : : BlackBerry for Me and Everybody : : =-.

    1. ariff Avatar
      ariff

      Thanks =)

  10. Wan perlis Avatar

    thanks ariff
    apa beza unique visitor dgn returning visitor?
    .-= Cerita terbaru Wan perlis.. Terima Kasih Fivio – Aku Nak Melangkah Kehadapan Lagi =-.

    1. ariff Avatar
      ariff

      Unique ni ip baru yang belum pernah masuk.

      Returning ni macam kalau ko masuk balik blog aku dalam tempoh sejam lepas ni dengan ip sama, kiranya ko ni returning visitor la.

  11. denaihati Avatar

    power tu aku masih merangkak lagi semenjak perpindah ke dot com ni. sikit sikit lama-lama jadi bukit.
    .-= Cerita terbaru denaihati.. Zikir Pagi melidungi aku dan harta benda daripada bencana? =-.

    1. ariff Avatar
      ariff

      Takpe.. kalau maintain je lama2 nanti oklah. Lagipun ramai orang dah tau denaihati

      1. wawaa Avatar

        denaihati di hati… =)
        ariffshah di otak.. =)
        .-= Cerita terbaru wawaa.. Bola bowling hempuk aku! =-.

  12. abangnara Avatar

    tahniah. dapat double trafik dalam masa sebulan jer.
    memang sangat mengkagumkan nie.
    .-= Cerita terbaru abangnara.. Menjadi Authority Blogger =-.

    1. ariff Avatar
      ariff

      Wah. Abang Nara confirm lagi hebat. Beribu-ribu lemon follower dalam fan page

  13. Wan Perlis Avatar

    masyuk la ariff..nnt aku nak pindah ke wp blh la tolong k
    .-= Cerita terbaru Wan Perlis.. Terima Kasih Fivio – Aku Nak Melangkah Kehadapan Lagi =-.

    1. ariff Avatar
      ariff

      Boleh jer. Aku tolong la mana yang mampu

  14. Dr House Avatar

    Wau, meriah betui statistik. Leh tukar jadi duit nih.
    .-= Cerita terbaru Dr House.. Mimpi mahal malam tadi, mimpi bawa kereta Lamborghini, adakah tanda aku akan kaya? =-.

    1. ariff Avatar
      ariff

      Haha~ Kalau dapat convert 100% jadi duit ramai dah Bloggers Malaysia jadi kaya

  15. ezany Avatar

    hebat.. clap2..
    .-= Cerita terbaru ezany.. Tips PC Lebih Ringan Dan Laju =-.

  16. eiman Avatar

    wah dahsyat2.. banyak giler traffic.. takmo kongi tips ker?
    .-= Cerita terbaru eiman.. Tutorial: Cara menginstall Intensedebate dalam BLOGSPOT! =-.

    1. ariff Avatar
      ariff

      Kongsi tips? Haha. Rasanya dah kongsi semua dah =) tapi ada lagi nanti..

  17. farenova Avatar

    cool!, hebat ariff shah ni huhuhu teruskan buat entri2 yang best!

  18. Melz Avatar

    Well done bro :) teruskan lagi , mesti leh gi jauhnyer hehe

  19. zackzukhairi Avatar

    yeay! aku menang! haha! :D

    1. ariff Avatar
      ariff

      Confirm ah ko menang. haha~

      1. wawaa Avatar

        xpe..ni persaingan positif~
        .-= Cerita terbaru wawaa.. saya puas!! =-.

  20. joegrimjow Avatar

    entah nape
    mmg traffic buat aku jeles
    haishhhhhh

    ok
    bulan march bulan berblog!
    .-= Cerita terbaru joegrimjow.. malam bersama pengarah MSD =-.

  21. nursarah Avatar

    what can I say? memang superb! tepuk.tepuk!
    .-= Cerita terbaru nursarah.. Sunway Pyramid. =-.

  22. Lord Zara Avatar

    walamak dak ariff~
    tahniah!
    zara, jangan jeles.
    ariff kan artis kita?
    hehehe~
    =]
    .-= Cerita terbaru Lord Zara.. Bila Cinta Bagai Masa Menunggu Kereta Sewa, Ada Sesiapa Sanggup Menggigit Biskut Bahagia Dan Mencicah Minuman Duka Bersama? =-.

    1. ariff Avatar
      ariff

      Ish. Sejak bila lak jadi artis ni?