Karnival Sukan 1Malaysia 2011 (4 Gambar)

Gambar ketika perlawanan final semalam. Perlawanan agak sengit, balas membalas, banyak 3-point dan beberapa impossible shot. Memang puas hati main walaupun ada sedikit kekecewaan disebabkan kesilapan penganjur. Apa-apa pun cukuplah untuk aku berhenti dalam karier bola keranjang aku. Semalam aku tunjukkan potensi sebenar yang aku harapkan, termasuklah shot accuracy yang boleh dibanggakan. Jadi aku boleh berundur tanpa rasa terkilan walaupun hanya dapat pegang pingat gangsa sepanjang karier basketball aku di Moscow ni.

Dengan kuasa Supermoon, aku buat bola ni jadi halimunan.

Gambar ni menampakkan aku seorang yang kejam dan sadis tapi ada juga menampakkan yang brader tu berlakon tergolek je. Kalau tergolek betul muka dia mesti tak sempat pandang kamera. Siapa sebenarnya yang buat dia tergolek? Adakah dia tergolek sendiri dan kebetulan gambar diambil ketika aku lalu di situ? Mungkin aku hanyalah mangsa keadaan dan gambar ini diambil untuk menjatuhkan nama baik aku. LOL!!

Penat okay. Lalat masuk pun tak sedar tu..

Amoi tu tergamam. Mungkin sebab: 1) Aku baling dari jauh masuk. 2) Tengok aku style habis. Mana satu? Aku rasa kedua-duanya sekali.

+ Thanks Rafiq Iskandar for the pictures.

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

32 Comments