Jom Shopping Kat klia2

klia2-indulge-1

Giveaway Hadiah Berjumlah RM100,000 Sempena Pembukaan klia2! 15 pemenang akan dipilih setiap hari dari 9 Jun sehingga 23 Jun dengan pemenang utama memenangi RM25,000 shopping spree di klia2.

klia2 dah dibuka dan kepada yang belum tengok airport baru yang cantik ni, inilah masa anda. Join contest ni dan kalau anda terpilih sebagai salah satu pemenang harian, bolehlah melawat klia2 sambil shopping!

Giveaway- What’s In Your Bag? ini sedang berlangsung di laman web klia2. Simple je cara nak join contest ni. Cara-caranya adalah seperti berikut:

1. Lawati laman web retail klia2 – http://whatsinyourbag.my/

2. Register macam biasalah, masukkan email kemudian tunggu activation email. Tak susah pun.

3. Dengan bajet sebanyak RM5,000, pilih barangan yang anda suka. Barangan ini boleh didapati di klia2 yang bakal menjadi sebuah shopping hub selain daripada sebuah lapangan terbang.

klia2-indulge-2

Pelbagai barangan daripada pelbagai jenama boleh dipilih. Smartphone? Gadget? Handbag? Kasut kulit? Semua ada.

Bagi saya, iPad Retina tu satu kewajipan dalam list saya.

4. Dah siap pilih klik check out. Isikan butiran seperti nama penuh dan IC dengan lengkap. Lepas tu anda akan dimasukkan ke dalam senarai cabutan bertuah untuk memenangi barangan berharga RM5,000 yang dipilih tadi. Senang kan?

klia2-indulge-3

5. Pemenang akan diumumkan di laman Facebook Indulge Malaysia Airports.

6. Satu je syarat kalau nak join, peserta mestilah berumur 18 tahun dan ke atas.

Dengar cerita klia2 ni nanti memang akan jadi macam shopping mall, lengkap dengan panggung wayang, muzium dan spa. Hebat!

Saya pasti ramai pelancong suka dengan klia2 ni sebab banyak aktiviti boleh dijalankan ketika mereka transit di sini. Takdelah boring macam terminal LCC dulu. Nak cari tempat duduk pun susah.

Tak sabar nak tengok sendiri airport ni nanti! Join now. Nanti jangan ada yang jeles pulak kalau Ariff Shah sapu salah satu hadiah RM5,000 tu, silap-silap RM25,000 shopping spree tu pun dapat kat saya. So eloklah anda semua join sekarang untuk mengurangkan peluang Ariff Shah menang. haaa…

For more info, do LIKE and FOLLOW >

  • Facebook Page: www.facebook.com/IndulgeMalaysiaAirports
  • Instagram: @indulgemyairports
  • Twitter: @indulge_my
  • Just click on the website and get started already! > http://whatsinyourbag.my/

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

14 Comments