iPad 2 Denaihati Semakin Menjadi Kenyataan!!

Reading Time: < 1 minute

Tugasan terakhir untuk pertandingan yang dianjurkan oleh Denaihati.com yang menawarkan hadiah berupa sebuah iPad 2. Tugasan ini lebih kepada mengenal identiti Denaihati @ Muhammad Ilham (dulu guna nama ni dalam Facebook) @ Muhammad Amiruddin (kepada yang subscribe update melalui email, nama ni akan terpapar), wah.. banyak bentul alias. Macam spy pun ada :P

woah!!

Apa-apa pun bro Ilham ni adalah seorang ahli perniagaan yang berjaya dan tujuan weblog Denaihati.com dia adalah untuk memberi. ‘Pemberian’ ni datang dalam pelbagai bentuk seperti infomasi, pandangan, tips blogging (melalui penulis jemputan dan penulisan sendiri) hadiah lumayan seperti iPad 2, wang tunai giveaway (menjadi penaja untuk beberapa contest di blog lain serta menganjurkan contest) dan pendapatan kepada pembaca blognya – baca Denaihati.com, komen banyak-banyak sampai lebam dan bagi trafik banyak-banyak melalui blog kita boleh dapat duit setiap bulan.

 

Aku sangat menghormati bro Ilham ni atas apa yang dia lakukan dan perjuangkan. Aku berharap suatu hari nanti blog.ariff pun dapat mengikuti jejak langkah Hidup Untuk Memberi, kalaulah diberi rezeki dan kemampuan. Luangkan 5 minit anda hari ini untuk mengenali blogger luar biasa ini dan bacakan 10 entri di bawah ini yang merupakan jawapan kepada soalan-soalan untuk tugasan terakhir contest iPad 2 ini.

  1. Tenang walaupun ditahan polis
  2. Terima Kasih Pak Lah…
  3. Buat Duit dengan Sponsored Tweets
  4. Tarikh 20/11 yang tidak akan aku lupakan
  5. Google update Page Rank ke?
  6. Media cetak dan laman web serta blog secara amnya
  7. Blog Emilayusof.com menang Peugeot 308 VTi
  8. Contest Hidup Seorang Blogger
  9. 10.01.10 Hijrah Hidup pada usia 10 tahun
  10. Selamat datang ke rumah baru Denaihati

Harap aku menang. Bantu aku dapatkan iPad 2 ni, boleh tak? Nak kasi kucing aku main. haha..


Posted

in

by

Tags:

Comments

30 responses to “iPad 2 Denaihati Semakin Menjadi Kenyataan!!”

  1. Zida Avatar

    HAHA dah menang pun kann. Tahniah~ Lepas ni gembira la kucing bro seko ni. HAHA :P

    ps. Zida tak sempat langsung nak jenguk blog orang apatah lagi nak blogging. Sibuk bebenoo~

  2. izwan Avatar
    izwan

    tahniah ariff.menang ipad2 :)

  3. juanita Avatar

    wahh..bes nye jadi kucing tuu..huhuhu

  4. akubiomed Avatar

    Tanniah bro short finalist 8. Hanya selangah untuk mengetahui siapakah pemenangnya :-)

  5. Bang Iwan Avatar

    kalau kucingnya yang main iPad… sayapun belum pernah tengok barangnya.

    1. ariff Avatar

      hahah.. pernah cuba guna iPad sekali je di kedai.

  6. reezluv Avatar
    reezluv

    adeh..aku takmau masuk pasal banyak sangat retis dalam ni..tak mampu lagi..lagipun dah ada iPad dah..wat pe banyak2..hahah..kalau dapat D3x terliur gak aku..hehehe

    1. ariff Avatar

      itulah. Aku pun macam susah je. Banyak top2 blogger join.

  7. zainal Avatar

    salam..

    tgk gaya penulisan…rasanya buleh menang….

    anyhow…gud luck bro..

  8. Mohsen Avatar

    salam…
    Insya Allah la dapat ipad2 tu,en. arif :)
    kang nanti boleh aku pinjam :)

  9. nik Avatar

    good luck!
    semoga kucing dapat main ipad lepas ni:)huhu

  10. Inspirasi Cyber Avatar

    selamat berjaya….amin…

  11. Affan Avatar

    haha dah 3 org kot aku baca jawapan, sume macam sama jek.
    aku memang tak berapa setuju kalau buat soalan, kena post kat blog, better email je.

    takkan kena jawab soalan je?

    1. yanmie Avatar

      trafik bermula tgh mlm td start dikira, so aras penentu pemenang juga berdasarkan trafik yang disumbangkan dalam masa yang telah ditetapkan oleh DH

      1. Bang Iwan Avatar

        Saya susah ngalahin traffiknya bro Ariff nih..

  12. haiqal Avatar

    kalau kucing kau main,nanti buat review okay.*kalaulah.

  13. matjoe Avatar

    kasi kucing main, buat screen saver gambar ikan

  14. izwan Avatar
    izwan

    gudluck :)

  15. anazkia Avatar

    Nak buat review jugaaakkkk
    Sebab saye selalu dapet sponsor dari denaihati :)

  16. aizuddin Avatar

    good luck bro..untung la sape jadi kucing tu

  17. Mohd Isa Avatar

    good luck bro, aku baru je wat post. tak taulah betui ke idak…

  18. yanmie Avatar

    Salam, gudluck..tinggal lagi uptrafik je…insyaallah blh menang tu :)

  19. ekspresiruang Avatar

    good luck, ariff. kalau mng nanti, jgn lupa buat demo2 sket kat sini. hehe. tapi gerak hati aku merasakan ko boleh menang :)

  20. namaakulynn Avatar

    semoga dmurahkan rezeki selalu.boleh la blog.ariff selalu memberi.;))
    ehem,ipad 2 bagi kucing main je?bek kasik haku klau dapat.haha.anyway,GOODLUCK!doakan ariffshah menang! ;))

    1. ariff Avatar

      kesian kucing tu kat rumah sorang2 tau. haha. ada ipad boleh la dibuat main.

  21. blowie Avatar
    blowie

    nak kasi kucing? cm haram ahhahahahaahahaha

    1. ariff Avatar

      wahahaha…

    1. ariff Avatar

      tolong RT andy

  22. syahrilhafiz Avatar

    gudluck bro, aku pun baru siap :)