iPad 2 Denaihati Semakin Menjadi Kenyataan!!

Tugasan terakhir untuk pertandingan yang dianjurkan oleh Denaihati.com yang menawarkan hadiah berupa sebuah iPad 2. Tugasan ini lebih kepada mengenal identiti Denaihati @ Muhammad Ilham (dulu guna nama ni dalam Facebook) @ Muhammad Amiruddin (kepada yang subscribe update melalui email, nama ni akan terpapar), wah.. banyak bentul alias. Macam spy pun ada :P

woah!!

Apa-apa pun bro Ilham ni adalah seorang ahli perniagaan yang berjaya dan tujuan weblog Denaihati.com dia adalah untuk memberi. ‘Pemberian’ ni datang dalam pelbagai bentuk seperti infomasi, pandangan, tips blogging (melalui penulis jemputan dan penulisan sendiri) hadiah lumayan seperti iPad 2, wang tunai giveaway (menjadi penaja untuk beberapa contest di blog lain serta menganjurkan contest) dan pendapatan kepada pembaca blognya – baca Denaihati.com, komen banyak-banyak sampai lebam dan bagi trafik banyak-banyak melalui blog kita boleh dapat duit setiap bulan.

 

Aku sangat menghormati bro Ilham ni atas apa yang dia lakukan dan perjuangkan. Aku berharap suatu hari nanti blog.ariff pun dapat mengikuti jejak langkah Hidup Untuk Memberi, kalaulah diberi rezeki dan kemampuan. Luangkan 5 minit anda hari ini untuk mengenali blogger luar biasa ini dan bacakan 10 entri di bawah ini yang merupakan jawapan kepada soalan-soalan untuk tugasan terakhir contest iPad 2 ini.

  1. Tenang walaupun ditahan polis
  2. Terima Kasih Pak Lah…
  3. Buat Duit dengan Sponsored Tweets
  4. Tarikh 20/11 yang tidak akan aku lupakan
  5. Google update Page Rank ke?
  6. Media cetak dan laman web serta blog secara amnya
  7. Blog Emilayusof.com menang Peugeot 308 VTi
  8. Contest Hidup Seorang Blogger
  9. 10.01.10 Hijrah Hidup pada usia 10 tahun
  10. Selamat datang ke rumah baru Denaihati

Harap aku menang. Bantu aku dapatkan iPad 2 ni, boleh tak? Nak kasi kucing aku main. haha..

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

30 Comments