iPad 2 Denaihati Semakin Menjadi Kenyataan!!

Tugasan terakhir untuk pertandingan yang dianjurkan oleh Denaihati.com yang menawarkan hadiah berupa sebuah iPad 2. Tugasan ini lebih kepada mengenal identiti Denaihati @ Muhammad Ilham (dulu guna nama ni dalam Facebook) @ Muhammad Amiruddin (kepada yang subscribe update melalui email, nama ni akan terpapar), wah.. banyak bentul alias. Macam spy pun ada :P

woah!!

Apa-apa pun bro Ilham ni adalah seorang ahli perniagaan yang berjaya dan tujuan weblog Denaihati.com dia adalah untuk memberi. ‘Pemberian’ ni datang dalam pelbagai bentuk seperti infomasi, pandangan, tips blogging (melalui penulis jemputan dan penulisan sendiri) hadiah lumayan seperti iPad 2, wang tunai giveaway (menjadi penaja untuk beberapa contest di blog lain serta menganjurkan contest) dan pendapatan kepada pembaca blognya – baca Denaihati.com, komen banyak-banyak sampai lebam dan bagi trafik banyak-banyak melalui blog kita boleh dapat duit setiap bulan.

 

Aku sangat menghormati bro Ilham ni atas apa yang dia lakukan dan perjuangkan. Aku berharap suatu hari nanti blog.ariff pun dapat mengikuti jejak langkah Hidup Untuk Memberi, kalaulah diberi rezeki dan kemampuan. Luangkan 5 minit anda hari ini untuk mengenali blogger luar biasa ini dan bacakan 10 entri di bawah ini yang merupakan jawapan kepada soalan-soalan untuk tugasan terakhir contest iPad 2 ini.

  1. Tenang walaupun ditahan polis
  2. Terima Kasih Pak Lah…
  3. Buat Duit dengan Sponsored Tweets
  4. Tarikh 20/11 yang tidak akan aku lupakan
  5. Google update Page Rank ke?
  6. Media cetak dan laman web serta blog secara amnya
  7. Blog Emilayusof.com menang Peugeot 308 VTi
  8. Contest Hidup Seorang Blogger
  9. 10.01.10 Hijrah Hidup pada usia 10 tahun
  10. Selamat datang ke rumah baru Denaihati

Harap aku menang. Bantu aku dapatkan iPad 2 ni, boleh tak? Nak kasi kucing aku main. haha..

Comments

  1. says

    HAHA dah menang pun kann. Tahniah~ Lepas ni gembira la kucing bro seko ni. HAHA :P

    ps. Zida tak sempat langsung nak jenguk blog orang apatah lagi nak blogging. Sibuk bebenoo~

  2. reezluv says

    adeh..aku takmau masuk pasal banyak sangat retis dalam ni..tak mampu lagi..lagipun dah ada iPad dah..wat pe banyak2..hahah..kalau dapat D3x terliur gak aku..hehehe

  3. says

    haha dah 3 org kot aku baca jawapan, sume macam sama jek.
    aku memang tak berapa setuju kalau buat soalan, kena post kat blog, better email je.

    takkan kena jawab soalan je?

  4. says

    semoga dmurahkan rezeki selalu.boleh la blog.ariff selalu memberi.;))
    ehem,ipad 2 bagi kucing main je?bek kasik haku klau dapat.haha.anyway,GOODLUCK!doakan ariffshah menang! ;))