Innity Site Take Over Ads

Ok memandangkan ini kali  pertama aku dapat kempen site take over ni, agak jakun dan excited sikit. Bukan selalu dapat, tapi kalau dapat alhamdulillah masyuk sikit. Rate dia semua tak boleh bagitau la sebab benda ni perlu dirahsiakan. Thanks to Liyana Lunia sebab bagi tau aku. Pada asalnya pagi tadi dia tanya aku macam kat mana nak letak code untuk site take over ad ni.

Mungkin ramai lagi tak tau dan lagipun Innity tak sediakan tutorial kecuali untuk Innity In-Text Ads tu je. Macam ni, apa-apa code lain korang cuma perlu letak dalam <body> je. Settle.

***

Selain tu, sejak kebelakangan ni kalau korang peka, ada banyak perubahan dalam blog.ariff ni. Aku dah kemas sikit sana sini kasi fresh sikit rupa dia. Malam tadi aku baru siapkan satu master page berkaitan PageRank. Aku dengan yakin cakap page tu adalah yang paling lengkap berkaitan Google PageRank dalam bahasa Malaysia. Takde blogger/webmaster lain dalam Malaysia ni yang buat page macam tu. Ini yang pertama. Of course korang perlu baca setiap link yang aku dah letak tu untuk faham betul2.

Itu sahaja setakat ni dalam Blog Improvements. Thank for reading =)

brought to you by

32 Comments