Geran SKMM Untuk Blogger

get-malaysian-business
Untuk pengetahuan, permohonan geran saya telah diluluskan dan duit dah pun dapat. Kiranya untuk 3 tahun ni, kos operasi blog.ariff adalah RM0. Oklah tu kan untuk perniagaan kecil-kecilan tulis advertorial dan jual ebook dalam blog ni.

Saya dah tulis satu entri khas tentang langkah yang diambil untuk memohon geran ni. Saya yakin 80% daripada blogger layak untuk memohon dan peluang macam ni patut direbut. RM1,000 is a lot untuk mereka yang baru nak mulakan perniagaan.

Kalau ada soalan, just tinggalkan dalam ruangan komen entri Cara dapat Geran Get Malaysian Business Online. Saya akan cuba jawab.

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

25 Comments