Geran SKMM Untuk Blogger

get-malaysian-business
Untuk pengetahuan, permohonan geran saya telah diluluskan dan duit dah pun dapat. Kiranya untuk 3 tahun ni, kos operasi blog.ariff adalah RM0. Oklah tu kan untuk perniagaan kecil-kecilan tulis advertorial dan jual ebook dalam blog ni.

Saya dah tulis satu entri khas tentang langkah yang diambil untuk memohon geran ni. Saya yakin 80% daripada blogger layak untuk memohon dan peluang macam ni patut direbut. RM1,000 is a lot untuk mereka yang baru nak mulakan perniagaan.

Kalau ada soalan, just tinggalkan dalam ruangan komen entri Cara dapat Geran Get Malaysian Business Online. Saya akan cuba jawab.

25 Comments