Favourite Innovative Blog 2013

ariff shah msmw 2013Gambar ihsan AE

Alhamdulillah. Another success for blog.ariff. Berjaya memenangi award Favourite Innovative Blog 2013 di World Bloggers & Social Media Award 2012 sempena Malaysia Social Media week 2013. Kali kedua memenangi award dalam MSMW.

Ribuan terima kasih diucapkan kepada yang memberi sokongan. Tahniah kepada rakan lain yang turut menerima anugerah. Semoga pengiktirafan yang diterima mampu memajukan lagi blog masing-masing. Juga diharapkan blogger lain dapat belajar daripada blogger yang telah dipilih sebagai pemenang.

As for me, saya nak luangkan lebih masa dalam beberapa perkara lain dalam hidup. Saya percaya kejayaan akan dicapai dalam apa yang kita usahakan sekiranya cukup masa diluangkan untuk perkara tersebut. Same case untuk blog ni, kejayaan yang telah dicapai selama ni adalah hasil usaha dan masa yang telah dilaburkan selama lebih tiga tahun menulis di sini.

Wish me luck!

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

35 Comments