End Semester Exam 2009

kerana belajar kat sini memang susah..

Ariff Shah sekarang sibuk nak exam, serta submission kerja-kerja projek untuk semester ini.
Untuk pengetahuan korang, kerja projek haruslah di siapkan terlebih dahulu, kalau x tak boleh amik exam. So, kena bertungkus-lumuslah siapkan secepat mungkin lah ni.

Blog.ariff mungkin akan slow sikit, mungkin ada komen yang tak dapat direply serta lawatan rasmi yang tak terbalas. Lepas exam atau bila aku kepala nak pecah study nanti aku jenguk-jenguk lah sini, lawat blog korang pulak. Akan ada beberapa pos untuk new year nanti sebab budak-budak sini memang sambut New Year tiap-tiap dengan bahan letupan yang berbagai-bagai. Memang tak boleh lawan la kalau kat Malaysia.

10 hari terakhir ni akan menjadi hari-hari yang paling susah untuk semester ni. Semua kena settle sebelum orang Russia ni cuti New Year. Lepas tu ade cuti 4-5 hari, dan exam akan menyusul. Ade 4 paper, (empat subjek specialization).

Harapan semoga aku masih hidup la lepas 10 hari ni.

No Comments