Duit Raya RM1000 dari Blog Denaihati 2011

Sebab tahun ni raya kat Moscow, bolehlah claim markah kesian. Betul tak bro Denaihati? Apa-apa pun contest ni memang panas. 10 orang pemenang akan dapat duit raya RM100 setiap satu. Tamat mungkin malam ni, atau lepas ni bergantung kepada bilangan peserta.

Cara nak sertai senang je. Senaraikan entri daripada related post di blog Denaihati. Entri yang membawa ke related post terbanyak akan menang. Nak lebih detail, baca kat blog Denaihati je senang: Duit Raya RM1000 Untuk Rakan Blogger

Kepada blogger lain, join cepat contest senang ni sebelum terlambat.

Aku rasa pilihan aku memberi related post terbanyak. Denaihati Network adalah antara topik yang paling banyak disebut. Tak percaya try klik sendiri.

Harap dapat menang hadiah utama :P All the best kepada peserta yang lain.

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

25 Comments