Domain Giveaway blog.ariff

Disebabkan page Facebook blog.ariff dah mencecah 2k fans, aku nak buat giveway.  Dua orang pemenang bertuah akan menerima 1 domain .com, .net atau .org selama setahun setiap seorang. Cara-caranya:

  1. Like page facebook.com/blog.ariff
  2. Upload banner ni kat page blog.ariff
  3. Tag 5 orang rakan
  4. Dapatkan minimum 5 Like untuk gambar tersebut
  5. Tinggalkan komen di entri pertama blog ni (ariffshah.com/pertama) berserta URL gambar yang diupload tadi
  6. Tunggu keputusan dan kalau bertuah domain .com, .net atau .org pilihan anda akan menjadi milik anda selama setahun
  7. Tarikh tutup adalah pada 31 Disember 2010

Itu jelah. Semua orang dialu-alukan untuk masuk, tak kira yang ada domain sendiri atau tak. Selamat berjaya!

+ Kepada yang dah post kat entri pertama sebelum ni, sila post semula sebab semalam ada perubahan sikit kat blog ni. Jadi komen yang diposkan sebelum jam 4 pagi 24 November dah hilang. Harap maklum.

2010/2011 Premium Sponsor

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

58 Comments