architecture act

Dipaksa Study

 

architecture act

Kanun tanah negara & architecture act.

Betul la orang cakap, dah kahwin ni umpama macam cubit peha kanan, peha kiri pun sakit. Macam sekarang wife tengah study pasal architecture law, maka husband pun kenalah study sekali. Tapi next week exam wife sorang la pegi, takkan nak ikut sekali kan.

Nasib baik benda ni ada kaitan pasal real estate. At least tau sikit-sikit dan memang minat.

Amacam. Sweet tak?

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

13 Comments