Denaihati Tak Boleh Bersembunyi Lagi

Kepada yang selalu tertanya-tanya siapa gerangannya pemilik Denaihati.com yang sangat low profile ni, inilah masanya untuk anda melihat rupa dia yang sebenar. Saya dah pun bertemu dengannya dua kali, pertama kali masa kat Alamanda dan second time di Coffee Been USJ Taipan.

Tak boleh menyorok dah lepas ni. Kena datang kalau ada event blogger. hehehe..

 

Comments

  1. says

    Kita boleh lihat personaliti seseorang dgn cara percakapan
    dan riak wajahnya.. Brother DH seorang yg tidak memilih
    siapa disekeliling untuk bergaul.. ITU YANG TERBAIK…

    Hohoho… Toshiba 3U akan muncul bila2 saja.. Stand by semua
    Entri terbaru nurmisnan >> Mana satu nak pilih nih..My Profile