Masa Terbaik Untuk Beli Saham – Part 2

Nasib baik ada orang ingatkan saya untuk buat entri ni. Apa yang anda perlu faham tentang entri sebelum ni ialah kalau nak melabur dalam pasaran saham, anda perlu mempunyai beberapa kaunter bagus dalam watch list masing-masing. Jadi bila berlaku lautan merah seperti pada 11 Ogos yang lalu, bekemungkinan besar ada peluang untuk membeli dan dapatkan…

Pelepasan Cukai Pendapatan 2017

Dah Ogos ni, jadi eloklah start kumpulkan resit untuk pelepasan cukai pendapatan bagi tahun taksiran 2017. Jangan tahun depan masa sibuk nak isi borang e-filing baru terhegeh-hegeh nak kumpulan segala resit. Ada jugak yang baru nak ambil tahu pasal item yang dibenarkan untuk pelepasan cukai. Saya tahu ramai yang macam ni. Kalau tengok dalam laman…

12345