Terharu

Ehem. Dah habis belajar ni, biasalah saya cuti sikit. Jangan marah ye kalau tak update blog lama. Tiap-tiap hari hadap komputer, tak tulis blog tapi main game. Bila lagi kan nak dapat peluang macam ni.. Dalam ditinggalkan blog macam ni pun, alhamdulillah vote untuk Malaysia Social Media Award tetap masuk. Tak sangka boleh potong calon-calon…

Pengalaman Tamat Belajar

6:30 pagi Terbangun. Selalunya kalau ada benda penting dalam hidup, memang tidur malam tu tak pernah lena dan secara automatik akan bangun awal walaupun alarm dah set pukul tujuh. 7:15 pagi Membuat keputusan untuk keluar dari ‘kepompong’ dan pergi mandi. Baju semua dah siap. Pakai contact lens baru (nasib baik ada spare sekotak). Breakfast makan…

Ke Mana Hilangnya?

Kemaskini blog terakhir adalah pada 15 Januari. Oklah tu. Sebenarnya saya cuba nak panjangkan lagi, mungkin sehingga ke seminggu tak update tapi rasa macam ada yang tak kena je. Walau bagaimanapun, maklumat trafik sepanjang 5 hari tak update blog masih memberangsangkan. Pada saya, ini adalah bukti SEO done right. Tengok average time on site pun…

1234