Tips Beli Tiket Murah AirAsia 2017

AirAsia ni banyak promosi, jadi bila sebenarnya yang boleh dapat tiket paling murah ni? Di sini saya senaraikan bagaimana nak dapat tiket murah daripada AirAsia. 1. Beli awal. Biasanya AirAsia akan buat promosi free seat, atau RM1 fare atau yang sewaktu dengannya untuk jual seat dengan promosi paling banyak. Tiket ni biasanya untuk travel 6 bulan…

Masa Terbaik Untuk Membeli Saham

Bagi mereka yang nak melabur dalam saham, all the time is not the best time untuk membeli saham. Tak sama ya macam unit trust. Agen unit trust memang suka guna tagline ni bila orang tanya bila masa sesuai nak beli fund. Masa yang paling sesuai untuk membeli saham bagi tujuan pelaburan (bukan trading/short term play)…

MRT Sungai Buloh Kajang Line

Semalam saje-saje test MRT sempena pembukaan rasmi Sungai Buloh Kajang Line Isnin lepas. Ofis saya sebelah MRT je, harap tak lama lagi TTDI Plaza ni lebih meriah. Destinasi yang dituju adalah Pavillion yang terletak di stesen Bukit Bintang. Nama stesen sebenarnya dah rasmi jadi Pavillion Bukit Bintang tapi dalam sistem tiket MRT dan skrin maklumat…

23456