Malaysia Travel Insurance Review 2018

Ini review saya selepas membaca hampir semua polisi travel insurance yang ada di Malaysia. Dah banyak kes viral pasal orang yang sedang travel ditimpa musibah dan terpaksa minta derma sebab tak mampu nak tampung kos berkaitan. Disebabkan sekarang semua orang pun travel, ada baiknya saya kongsikan sedikit tentang travel insurance.

Jalan-Jalan Cappadocia

Sempat singgah ke Cappadocia sebelum pulang ke KL. Cappadocia adalah lokasi wajib pergi sebab rupa tempat ni lain daripada yang lain, memang takkan jumpa kat mana-mana dah. Kami sempat melawat Cappadocia selama dua malam je, cukup untuk join satu tour dan pulang pada hari ketiga. First day sampai dah penat.

123