Dua Kerja

Zaman sekarang ni dah normal kalau sorang boleh buat dua kerja. Banyak faktor mendorong untuk buat dua kerja ni, salah satunya yang pasti adalah sebab kos sara hidup yang semakin meningkat. Dua kerja ni dah jadi darah daging saya dari dulu lagi. Masa belajar sibuk dengan blog, sampai sekarang. Why not kan? Student life adalah…

2016

Mungkin topik awal tahun macam ni agak basi dah sekarang, tapi saya nak tulis jugak. Nak buat macam mana kan, busy dengan anak, busy dengan claim takaful dalam dan luar negara, busy dengan company incorporation untuk TasBijoux dan macam-macam hal yang lain.

34567