Kamera DSLR Entry Level Terbaik

Aku ni baru je berjinak-jinak dengan  aktiviti fotografi nih. Kiranya kalau kasi event and suruh aku tangkap gambar, confirm terkial-kial lagi nak guna setting apa. Tapi dengan bangganya aku cakap aku pernah dibayar untuk jadi paparazzi time satu event kat KL hari tu. So at least pengalaman macam mana nak cover event besar-besar and cari…

Najib Pun Ada Facebook

Haha. Tak sangka pulak Perdana Menteri, Dato’ Seri Najib pun nak main  Facebook. Ni memang betul-betul nak dapat populariti daripada semua lapisan masyarakat dan umur.Dengar kata Twitter pun ade, tapi aku tak cari lagi la kat Twitter, agak busy sejak kebelakangan ni. Tak tau baik ke buruk PM pun nak Facebook + Twitter gak, blog…

Why I Luv CommentLuv

CommentLuv is simply a WordPress plugin that puts a link to your latest posts whenever you comment on a CommentLuv enabled site. This will help you big time especially if you are one of the earliest to comment on a CommentLuv enabled site because people will look at your post title first before they could…