Najib Pun Ada Facebook

Haha. Tak sangka pulak Perdana Menteri, Dato’ Seri Najib pun nak main  Facebook. Ni memang betul-betul nak dapat populariti daripada semua lapisan masyarakat dan umur.Dengar kata Twitter pun ade, tapi aku tak cari lagi la kat Twitter, agak busy sejak kebelakangan ni. Tak tau baik ke buruk PM pun nak Facebook + Twitter gak, blog…

Why I Luv CommentLuv

CommentLuv is simply a WordPress plugin that puts a link to your latest posts whenever you comment on a CommentLuv enabled site. This will help you big time especially if you are one of the earliest to comment on a CommentLuv enabled site because people will look at your post title first before they could…

Beza Antara Internet Russia & Malaysia

Ni aku kasi contoh sikit apa sebenarnya erti internet broadband, bukan macam yang kita dapat kat Malaysia tu. Agak memalukan sebab negara Russia ni, pernah dinobatkan sebagai negara yang ibu kotanya (Moscow) mempunyai kos sara hidup yang tertinggi di dunia. Tapi kalau bandingkan pulak dengan kos untuk mendapatkan internet broadband yang super laju, apa yang…