ariff-shah-japan

Bro, Ni Halal Ke?

Bayangkan ni. Kau save duit untuk pergi trip tu lama dah. Dah plan baek punya. Beli tiket pun masa promotion 7-8 bulan hari tu nak dapat tiket murah punya pasal. Bila dapat pergi, kau rasa macam kau dah achieve something. Rasa puas dan kau sharelah pengembaraan kau kat social media.

ariff shah - naurah

Berhenti Kerja

Mungkin ada yang belum tau. Tanggal 12 Julai 2016, saya dengan rasminya meletakkan jawatan di company MNC. Berhenti lepas empat tahun berkerja dalam bidang aviation. Dari kerja engineer sehinggalah kerja sebagai eksekutif di syarikat MNC.

123