Elfira Loy Dan Takaful

elfira-loy-medical-card

Cerita semalam. Selepas saya up gambar atas ni kat Facebook, ramai yang inbox tanya apa cerita dengan El pulak ni? Tak kurang ada yang dengki macam mamat ni. Apa-apa pun, saya tetap cool. Jadi inilah kisahnya..

3 Pengajaran Daripada Statistik Tak Update Blog 2014

kerja

Sejak berkahwin, menceburi bisnes takaful selain daripada bekerja, memang jarang dah nak update blog tiap-tiap hari. Tapi bila tengok balik stats, dalam tak update tu adalah jugak trafik. At least tak jatuh lagi air muka nak tunjuk kat orang. Lessons learned: 1. Blog adalah pelaburan. Trafik takkan jatuh kalau tulis benda berguna yang tak ditelan […]