Blog.ariff Sasaran Gay Melayu?

Siapa gay kat sini? Angkat keyboard.

Ah, sudah. Jangan cari pasal. Aku tak gay, aku straight. Minggu ni dah mula nampak keyword gay melayu sesat masuk sini. Mungkin dulu sebab aku ada mention pasal local gay blogs, tapi masa tu aku tulis dalam English. Apehal pulak keyword gay Melayu yang sesat sini??

Apa-apa pun kepada gay Melayu yang asalnya beragama Islam tu, bawak-bawak la bertaubat. Ape dapat ko cucuk jantina sama? Xde apa-apa.. Cakap pasal benda ni pun aku dah geli. Macam mana la korang boleh buat benda tu? Cuba cerita sket..

Eh.. jangan2. Jangan cerita sini. Nanti tak pasal-pasal pulak follower-follower kesayangan aku lari. Aku rasa semua follower dan pembaca tegar blog.ariff normal kan? Takde buat benda-benda pelik macam gay-gay Melayu ni.

Ariff Shah: Post ditulis ketika aku dah mengantuk sangat. Tak boleh tidur sebab kena siapkan kerja.

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

38 Comments