Blog.ariff Sasaran Gay Melayu?

Siapa gay kat sini? Angkat keyboard.

Ah, sudah. Jangan cari pasal. Aku tak gay, aku straight. Minggu ni dah mula nampak keyword gay melayu sesat masuk sini. Mungkin dulu sebab aku ada mention pasal local gay blogs, tapi masa tu aku tulis dalam English. Apehal pulak keyword gay Melayu yang sesat sini??

Apa-apa pun kepada gay Melayu yang asalnya beragama Islam tu, bawak-bawak la bertaubat. Ape dapat ko cucuk jantina sama? Xde apa-apa.. Cakap pasal benda ni pun aku dah geli. Macam mana la korang boleh buat benda tu? Cuba cerita sket..

Eh.. jangan2. Jangan cerita sini. Nanti tak pasal-pasal pulak follower-follower kesayangan aku lari. Aku rasa semua follower dan pembaca tegar blog.ariff normal kan? Takde buat benda-benda pelik macam gay-gay Melayu ni.

Ariff Shah: Post ditulis ketika aku dah mengantuk sangat. Tak boleh tidur sebab kena siapkan kerja.

Comments

  1. ladys hot says

    jgn angkt diri bgus sgt la,. jg diri ko ne tau adik tau org y rpat ngn ko lam diam2 pn gay or les,.skrg nie isu nie dh biasa,. ak ase truk ag ayh rgol ank tau ustaz rgol mrid dr gay or les,. jus Tuhan y tntukn dosa or pahala ssorng,..btul x..
    sllu org y cbuk hal org nie akn brbalik kadaan nti,..

    • says

      Nope. Takdelah sebagus mana cuma benda ni dah memang salah di sisi agama. Jadi kalau masih lagi beriman, pulanglah ke pangkal jalan. Mungkin Allah turunkan ujian macam ni kat golongan macam tu sebab lain orang, lain ujian dia..

  2. says

    adakah patut? ehmm, tapi mungkin bukan gayism yang nak tengok blog bro, mungkin ada orang nak search fasal gayism. mungkin jer. :)

  3. Ahmad Khairul Ikhwan Abdullah Jr says

    Sabar di dalam menengani isu ini. Semoga mereka mendapat hidayah untuk kembali ke pangkal jalan. Amin.

  4. Zaki Helmi says

    Hari tu aku “like” entri Red Tube Malaysia. Saja nak promote entri lama ko. Tengok2 hari ni entri gay ni lagi ramai orang view. Ini bahaya ni. Hahaha.

    So, aku “like” entri ni nak bagi kawan2 aku dekat FB baca. Nak tengok berapa jauh lagi entri ni boleh pergi dalam “Paling Hot” section tu.

    • ariff says

      Haha. yang tu aku tak tau la.. takpe2. biarkan. Mana tau gay2 ni belajar something kat blog aku. OK gak.

  5. starrzz says

    hi ariff,,i’m new here…best la blog ko…mcm2 ko citerrr…yela dah nama pun blog..hoho..

  6. says

    pergh aku hot gile ngan bdk2 gay nie…lg aku blur nasib bek pak we aku tak kene ngan bdk gay nie..dok mngacau hidup pwe aku je..memang kaum di laknat allah tol!!! kawan2 aku yg mke comel2 hensem2 sme die kacau..gile lah…

Trackbacks