Beraya Dengan Hotlink Internet Hot Ticket

Bagaimana kalau saya kata korang semua boleh enjoy raya ni dengan internet pantas daripada Hotlink dan dijamin pada kos yang rendah?

Dulu masa saya guna Hotlink, saya selalu menghadapi masalah kuota internet tak cukup untuk kegunaan musim perayaan. Lebih menjadi masalah ialah nak cari top up waktu raya, biasanya memang banyak kedai yang tutup. Nak tweet ‘Selamat Hari Raya’ ke kawan-kawan semua pun susah.

Jadi masa tu, banyak benda yang kita nak kongsikan di Facebook, Instagram mahupun Twitter jadi tergendala. Mungkin ada yang nak dikongsikan bersama sanak-saudara yang tak dapat beraya bersama kita, atau rakan rapat yang dah kenal lama. Jadi memang rasa tak best kalau takde internet masa tu.

Cuma itulah yang saya nak cakap… tapi itu cerita dulu, sekarang dah lain! Untunglah pengguna Hotlink sekarang ni, terutamanya yang menggunakan Hotlink Internet Hot Ticket. Hot Ticket Internet yang berharga RM15 ni didatangkan dengan ‘worry free’ internet!

image01

Maksudnya kalau dah habis kuota, korang masih boleh guna unlimited internet free of charge sehingga tamat tempoh 15 hari dari waktu Hot Ticket tersebut digunakan. I say memang berbaloi.

Selain tu, tawaran percuma dua ketul ayam goreng KFC untuk setiap dua Hot Ticket Internet masih lagi ada. Kalau dah bosan dengan rendang dan kuih raya, pergi KFC.

Cadangan saya, sebelum raya ni dapatkan terus Hot Ticket Internet sebelum ianya kehabisan stok. Juga kepada yang nak balik kampung especially, rasanya lagi senang nak dapatkan Hot Ticket Internet ni ketika di bandar berbanding di kampung.

Akhir kata, Selamat Hari Raya diucapkan kepada semua pembaca blog.ariff dan semoga raya anda lebih meriah dengan Hotlink Internet Hot Ticket!

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

13 Comments