Bacaan Sesuai Untuk Wanita Sahaja

lux democrats

Seminggu dua ni sibuk sikit tolong wife set up butik. Alhamdulillah dari butik online & Instashop, kini dah ada tapak sendiri dah.

Kepada yang nak cari beg kulit diimport khas dari Italy pada harga yang berpatutan, bolehlah datang sendiri ke butik Rumoda, Bangsar. Lux Democrats secara rasminya bertapak sebagai salah satu vendor di sana.

Tak reti sangat nak cerita pasal beg ni, jadi korang datang and tengok sendirilah beg-beg yang ada. Ada diskaun istimewa untuk sesiapa yang buat pre-order esok. Only tomorrow, kat butik sahaja.

 

See you at @rumoda.bangsar tomorrow! #luxdemocrats #softlaunchrumoda #rumodabangsar

A video posted by Lux Democrats: A Handbag Haven (@lux_democrats) on


Untuk info lanjut, lawati:

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

23 Comments