What Content Is Good Content?

Seriously, I don’t know! It is subjective. A good content depends on your readers and audiences. If you write and people who comes to your blog like it, then it is deemed as good content to them. Anything can be good content, as long as you have the audience for that kind of content then…

Mesti Makan

Oklah, dah sebulan aku diet. Makan nasi sikit, lauk banyak. Berat badan ni dah memang xboleh turun dah. Stay around 63-64. Tandanya tu boleh start build balik dah. Dah seminggu dah amik protein supplement. Sepatutnya dah naik la berat badan ni kan.

Kamera DSLR Entry Level Terbaik

Aku ni baru je berjinak-jinak dengan¬† aktiviti fotografi nih. Kiranya kalau kasi event and suruh aku tangkap gambar, confirm terkial-kial lagi nak guna setting apa. Tapi dengan bangganya aku cakap aku pernah dibayar untuk jadi paparazzi time satu event kat KL hari tu. So at least pengalaman macam mana nak cover event besar-besar and cari…