Link List

Link List blog.ariff yang cool dan cun dah naik. Aku buat khas untuk korang. So sesiapa yang nak exchange link, tinggalkan komen je kat sana. Hujung minggu aku update. Alang-alang tu follow la mane yang patut. Terima kasih =)

Dividen ASB Akan Diumumkan Isnin Ini

Tiap-tiap tahun aku paling suka time PNB nak umumkan dividen ASB ni. Yelahkan dah besar panjang macam ni mana dapat duit raya lagi. Jadi tunggu dividen ASB ni je la sebagai pengganti duit raya. Akaun ASB aku nih memang tak berusik duit dalam tu. Memang duit masuk situ tak akan keluar dah. Kena disiplin. Cuma…