Dividen ASB Akan Diumumkan Isnin Ini

Tiap-tiap tahun aku paling suka time PNB nak umumkan dividen ASB ni. Yelahkan dah besar panjang macam ni mana dapat duit raya lagi. Jadi tunggu dividen ASB ni je la sebagai pengganti duit raya. Akaun ASB aku nih memang tak berusik duit dalam tu. Memang duit masuk situ tak akan keluar dah. Kena disiplin. Cuma…

Dan Salji Pun Turun..

Kali ni nak pos gambar sikit. Hari ni nampaknya macam officially dah start musim sejuk kat Moscow ni. Walaupun ni dah musim sejuk keempat aku kat sini, aku post jugaklah gambar untuk tatapan korang. Saje nak test kamera Nikon D40 aku dalam salji pun ye gak. Disebabkan banyak gambar aku amik tadi kabur (slow shutter…