Cermin Mata Macam Harga iPhone

IMG_5052-0.JPG

┬áSerius la. Kalau setakat makan gaji camni, takkan nak pakai cermin mata sampai harga RM2,000 kan. Actually, cermin mata ni hampir percuma. Ini jelah yang mampu. Company bagi benefit RM500, selebihnya pandai-pandai top-up. Benefit RM500 ni akan tolak benefit outpatient RM2,000 setahun. Pergi kedai cermin mata kat Ikano. Macam biasa ada sale. Tak taulah samada […]

Bersantai Dengan Koleksi Jam Tangan Biru GUESS!

ariff-shah--

Top: Kemeja Formula One Bottom: Jeans biru Kasut: Loafers Jam tangan: GUESS Blue (model W0500G1) Hari minggu hari bersantai. Saya pilih look kasual. Jam tangan GUESS ni, memang stylo jika dipadankan dengan kemeja favourite saya dan jeans biru tua. Kombinasi ros gold, biru dan strap coklat menyerlahkan lagi gaya ini. Sudah lihat style saya? Sekarang […]

Baru Dua Bulan

Screen Shot 2014-12-08 at 10.53.11 PM

That’s what we thought. Dengan kiraan ala kadar dan kelayakan saya sebagai calon SPM A1 subjek Biologi, ingatkan barulah nak masuk minggu ke-8 baby dalam perut ibunya. Siap dah bajet kalau pergi Europe hujung April tahun depan kira boleh lepas lagilah. Yes, we bought a ticket for Europe next spring too. Tapi beli tiket ni […]