Realiti Bekerja di Syarikat Tempatan

kerja-gaji-tinggi

Bagaimana agaknya keadaan bekerja di syarikat tempatan yang lain? Saya alu-alukan perkongsian pengalaman daripada pembaca lain. Entri ini khas untuk mereka yang tengah cari kerja. Bidang construction. Arkitek pun masuk sekali lah. Kesian.. Bidang construction mostly kerja lebih masa. Kerja sampai mati. hahaha… – Fitri Azlan Bagaimana pula dengan bekerja di syarikat public listed tempatan? […]

Sekali Lagi Terjebak Dengan Online Game

hearthstone-1

Dah lama sebenarnya saya stop main game online ni. Tiada masa. Dah dewasa dan bekerja ni nampaknya bukan lagi pilihan untuk berhenti main game tetapi sebab dah takde masa nak main. Baru-baru ni saya diperkenalkan kepada satu online game, Blizzard Hearthstone iaitu sebuah permainan kad online yang menggunakan latar belakang Warcraft. Siapa yang pernah main […]