AriffShah vs ArifShah

Tak boleh jadi ni, Google mesti tau Ariff Shah gak

Ya, aku baru tau daripada salah seorang pengkomen kat sini yang ArifShah BN tu pun ade website sendiri. Patut la tiap kali aku search AriffShah dalam Google dia tanya ‘ArifShah’ ke? No, ini tak boleh jadi. Aku nak Google tau yang AriffShah ni adalah AriffShah yang tulis blog.ariff ni, dan pemilik domain AriffShah.com. This means war!

Jadi tu lah misi Ariff Shah untuk 2010 nih. Kepada pembaca yang disayangi, jom tolong aku. hehe..

Main lagu terbaru darpada band 30 Seconds to Mars, This is War. Kasi naik semangat lagi..

Pengkomen tersebut. Btw, pegi singgah blogresipi untuk resipi yang bagus2.
Aku paling suka tengok kek batik coklat dia. Confirm sedap.
Kalau senang hantar sini sikit ye. =)

Nota kaki: Favicon dah tukar. ‘AR’ tu datang daripada ARiff. Cun tak? Still nak edit lagi sikit-sikit kasi clear initial tu.  Kalau siapa nak favicon simple-simple macam tu maybe lepas exam nanti aku boleh tolong buatkan. Exam aku habis hujung bulan depan.

9 Comments