Ariff Shah Pemenang Pertandingan Cipta Tagline GengBlogger

Yeah! Satu lagi kejayaan!

Hari ni hari yang bersejarah buat aku kerana aku telah menang Pertandingan Cipta Tagline GengBlogger. Tak sangka pula tagline aku yang common dan simple tu boleh menang walaupun banyak lagi tagline yang lebih canggih dan intelligent yang aku rasa patut dipilih. Namun aku bersyukur dan berbanggalah kerana tagline aku dipilih sebagai tagline rasmi GengBlogger.
Terima kasih kepada semua yang selalu datang ke blog.ariff. Anda semua memang aku sayang. hehehe..

Daripada pemerhatian aku, GengBlogger ni dah berada on the right track. Daripada blog pinger biasa, GengBlogger ni dah berkembang jadi satu komuniti; ada forum, ada ramai orang lepak situ dan banyak trafik datang dari situ. Inilah yang kita panggil satu komuniti yang efektif dan berjaya. Semoga pada masa hadapan, komuniti GengBlogger ini akan berkembang dan lebih ramai blogger, terutamanya blogger yang menulis dalam bahasa Malaysia akan menyertai GengBlogger dan menjadi ahli yang aktif.

Akhir kata, semoga GengBlogger – Komuniti Blogger Anda akan lebih berjaya pada masa hadapan.

Ariff Shah: Kepada yang tak berjaya jangan putus asa. Aku rasa lepas ni confirm GengBlogger buat macam-macam event lagi. HIDUP BERANI UNTUK GAGAL kan? Kalau tak berjaya yang ni, tak semestinya kita akan gagal buat selama-lamanya.

55 Comments